♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




pertama kali menjejakkan kaki ke PSIS.

pada 3 julai 2011, jam 4 mak aku da kejotkan aku. nak bertolak ke PSIS a.k.a Politeknik Sultan Idris Shah, dimana tempat aku menuntut ilmu. seawal jam 5 pagi, enjin kereta dihidupkan. ayahku mnyeru supaya semua masok kedalam kereta coz nak nak bertolak. mnggunakan gps device yg ade, ikut laa flow2 yg bnde alam tu tnjukkan, mmg btol smpai ke teluk intan.. ntah nape, tibe2 dy soh ikot laluan lain. pdahal, da nmpak signboard nak ke sabak bernam. sebab taktau jalan pnye pasal, kprcayaan diberi kpada alat ciptaan tu. gilee~ smpai ke bagan datoh ! dan bnde alam tu kate, DESTINASI ANDA SUDAH SAMPAI ! korang nak tau smpai kat mane? pondok buruk yg stngah abad org tak duduk ! grrr, berbulu mate time tu.. adakah itu yg dinamekan PSIS yg trsegam indah tu? perghh, elok2 bole smpai sane dlam mase 2 jam jadi 4 jam tros.. haiyoo, ni mnatang tarak bole pkai oww.. jam 8.30 ke 9.00  cm tu.. baru jmpe PSIS..haih, tarik nafas lega laa jugak..hehe, aku tngok ramai gile kott.. sumpah sorg pon aku tak knal time tu.. mcm org bodo je aku time tu.. terkial2 laa aku call qila ngn sha yg baru aku knal kat facebook. hehe, bgune jgak fb ni. call2 dua2 ta smpai lagi.. adoih, aku amik kunci bilikntros naik bilik aku- B2-2.16.. masok2 ade due org gak. izzati ngn mitchi. time tu tiqah ta dtg lagi.. rase plik pon ade..roomate ngn org ta knal.. mcm2 aku pkir, dorg ni spesies cm aku ke yg kuat gelak?kerek?lame2 dorg tu lbh kurg sme je..lagi2 tiqah tu.otak tak brape nak ngam! hahaha.