♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




*nothing to display*

perlu ke dia nak buat macam tu? aku tak faham la perangai dia yang agak kebudak matanak budakkan.
dia bersikap seolah acuh tak acuh je. seriusly cakap, dia takde skill bercinta. dia tatau macam mane orang bercinta sebenarnya. mungkin aku ni penghias dia kala kesunyian. maybe. aku tak paham dengan perangai dia seolah olah dia anggap aku ni same je ngan ex puki haram dia tu. pegi mam la kat dia kan? budak2 wat la cara budak, ta payah nak bajet matang sangat. n kau jgn nak bajet cantik sangat smpai semua orang terhegeh2 ngan kau. ehh plis la pompan, ta yah nak demand sngat. kau tau tak aku benci kau. muke kau annoying tau dakk??? 


kepada lelaki, aku tak paksa kau jadi super perfect. satu ape pon takde kekurangan. aku cume nak kau tau kau ada aku yang selalu disamping kau. aku ni kekasih kau. jngn wat aku mcam org asing. aku mmg selalu mngharapkan sesuatu yg tak dijangka dari kau, tapi aku tatau aku dapat ke tak. yang penting skarang aku kene DIDIK kau supaya dpat bercinta dngan aku dngan jayanya. aku sayang kau la giler. aku tak snggup nak khilangan org yg aku sayang macam kau.