♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




cinta terhalang

nak cerita tentang satu cerita, iaitu CINTA TERHALANG.


cinta terhalang ni mungkin dihalang kerana beberapa faktor:
1) tak habis belajar lagi gatal nak bercinta
pada adok2 yang sedang bersekolah, akak nasihatkan habiskan la zaman persekolahan tu dulu. adik2 nak tempuh jauh lagi perjalanan ni.

2) dihalang oleh keluarga
kenapa hal ini mesti dibangkitkan? adakh para ibu2 perlu dalam menentukan soal jodoh anak. sekiranya anak lelakinya membawa calon menantu balik kerumah untuk diprkenalkan kepada ahli keluarga, mengapa perlu tidak suka? megapa perlu mencari cacat celanya? untuk apa para ibu2????? adakah jodoh ditanganmu wahai ibu2?? takkan.

3) terhalang sebab si lelaki ada perempuan lain
cinta mereka terhalang kerana ada perempuan lain. nonsence kan? ahahaha. kiranya lelaki tu lebih memilih perempuan lain la ye? hebat sungguh permainan lelaki tu.

4) masalah kewangan
sebagai contoh, Ahmad ni nak kawin ngan Farah tapi Ahmad ni keje pon takde, duit pon tnggl habuk je, so bapak si Farah ni decide nak nikahkan Farah dengan anak ketua kampung yang hensem and berduit orangnya. so kempunan la Ahmad nak memperisterikan Farah. Sorry beb, dia tak available untuk kau. dulu taknak cari keje. skunk sape yg meleleh, kau jugak ahmad! ahaha.

sampai sini saje la membebel ye, da tak larat, ngantuk dah ni. tak tahan. ahaha.
lots of love : farhana