♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




my new blog design :)

apa pendapat korang pasal design blog aku? cun tak? tapi bukan aku yang create benda ni. aku cume ambik design orang je. pastu aku edit2 html and buang detail2 pasal owner dia tu. kreatif tak aku? ahahaha. thanks to Atieyn coz memperkenalkan aku dengan blogskin ni. kalau tak aku pon tatau pasal blogskin ni, hehehe. and thanks to kak Diya sebab blog tutorialnya. tanpa tutorialnya aku tak mungkin dapat buat blog aku macam ni, suka sangat dengan design blog aku yang baru ni. hehehe :)