♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




please. jangan jaga tepi kain orang ye :)

assalammualaikum..
hari ni saya nak menceitakan orang yang suka menjaga tepi kain orang..
sumpah! aku benci golongan ni, tapi ape nak buat, agaknya dah takde keje kot. okay, apa sebenarnya function jadi yang suka menyibuk hal orang ni? nak keje name? kalau seseorang tu buat something bad kat belakang kekasih dia. then si penyibuk ni g report kat pakwenya. for what? apa kene mngena dengan kau wahai KAKAK?? ta payah nak kakak sngat. umur kau dengan aku beza cuma setahun je. so ta payah nak bajet tua and matured sangat la kan,. ingat orang suka jenis kau ni? bercakap ala ala islamic tapi apasal nak buat mcam tu?

kamon la kakak. tolong la. stop kan kegiatan ni. tade faedahnya,. kau da buat kiteorang berantakan. masalahnya hal ni kecik je pon. tak perlu nak dipebesarkan. aku tak knal pon kau. kau pon tak knal aku. so ta payah jadi stalker FACEBOOK, TWITTER aku!! jagn smpai aku remove kau. or block. kau add aku kat fb, kau follow aku kat twitter. ape cite ni??

lantak kau laaaaa!