♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




*annoying person HERE :)

asrama. asrama merupakan tempat dimana menjadi tempat tinggal pelajar pelajar yang ingin belajar. justeru itu, kita yang menghuni di situ perlulah mempunyai rasa hormat antara satu sama lain dan sifat budi pekerti yang baik.
nak dijadikan satu cerita, adalah 4 orang gadis cantik molek yang berasal dari pantai timur sering bermasam muka dengan aku. punca? mesti korang yang baca entri ni tertanya tanya kenapa mereka berbuat begitu. ceritanya bermula begini....

kenal Iman tak? pakwe aku la. haa, pakwe aku tu ada try ayat salah sorang minah 4 sekawan tu. tapi minah ni jual mahal la pulok. ape pasal pon aku tatau laa. hahaha. siap Iman tinggalkan no fon lagi. ye aku tau ni kisah lama tapi dengan kisah lama ni la puncanya. aku rasa aku bermasalah dengan seorang manusia tu je. tapi ada pulak konconya macam tak puas hati je dengan aku. kau jangan try cucuk bontot aku. buruk padahnya. okayyy, sambung balik kes tadi. haaa, pada satu malam tu aku tergerak hati nak bukak akaun facebook Iman. okayy, first thing aku check inbox dia. ngehngeh, jahat kan aku? tiba2 pulak ada nama N** S******. okayy "nice name" haha. aku baca semua chat dia dari awal perkenalan dia. haha. quite funny. ok chat dan chat. tapi lepas aku declare dengan Iman mengapa perlu rasa menyesal sebab dah tak dapat Iman? for what? sebelum Iman ade aku, tak pulak kau nak hadap dia kan? bitch betul. marah tak aku? haha. takpe, aku baru nak lupakan hal tu. tapi pada satu hari tu tiba2 dia post karangan panjang kat facebook tercinta dia. mak haih, aku yang mamai2 baca status tu tersentak and berfikir "apa masalah perempuan ni? meroyan ke?" haha. aku pon balas jugak. tapi kat wall aku la. aku menggunakan perkataan yang lebih irritating dari dia. tu la sape soh kacau hidup aku kan? kan da kene. okay, selepas tu. on the spot dia berdiri kat depan bilik aku and nak setel sumenya. ok, dia bagi alasan yang dia kata dia nak test Iman setia ke tak. tapi persoalannya kat sini, perlu ke dia sendiri yang buat mcam tu?? WHAT THE FUCK! kau sape kau kawan aku ke? caring nye kau kan?  i like. kau lah KAWAN aku yang terbaik! seumur hidup aku, aku tak pernak bersembang or bertegur sapa dengan kau. tapi kenapa kau SAYANG aku? bahahhaa, pegi jahanamlah weh. Ingat aku tak tau ke yang kau ni jenis perempauan plastik?? kau dengan kawan kau sama je. annoying, bajet bagus je.

i hate perempuan macam korang yang tak reti nak menghargai apa yang ada!

dah la malas nak bertekak pasal perempuan yang tak bertamadun macam korang. orang lain bole je hidup berkomuniti ni, tapi kau dok kat pedalaman kot? hahhaa :)

bye perempuan, belajar la jadi yang lebih ikhlas ! hidup kena ikhlas jangan berpura2, plastik., talam dua muka dan sebagainya, i hate this type. jangan sampai kaki tangan aku hias muka kau yang cantik tu k. ingat tau! hahaha :D