♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




cerita mengenai besday :)

esok birthday saya. tapi bf saya cakap dia tak beli lagi hadiah macam yang dia janjikan sebelum ni. tiada waktu yang sesuai untuk membelinya. sebagai kekasih yang baik, saya memang tidak kisahkan semua itu. langsung tak kisah, tapi dia cakap dia akan berusaha dapatkan apa yang dia da janjikan pada saya dulu. saya dah cakap pada dia, "ala anje ni, xpayah beli pon xpe. xpenting sume tu. yg penting anje syg baby, bg kasih syg kat bby ckup. tu dah mmadai buat bby". tapi dia tetap bercakap yang dia akan berusaha dapatkannya.

saya dah biasa hidup macam ni la awak. memang tak kisah. tapi awak jangan lah buat something yang gila. tahun 2010, aku dapat surprise party oleh kawan2 aku. mule2 wakenabeb sebab dorang sume macam tak puas hati dengan saya. dorg datang rumah nak setelkan masalah tu yang saya sendirinya tak tahu pokok pangkalnya. sesudah itu, tiba2 muncul sekumpulan manusia membawa kek, tepung, telur and macam2 lagi dan terus melakukan aksi perang2 depan rumah saya sendiri. habis kotor depan rumah saya mereka buat. sumpah tak sangka yang dorang buat sampai macam tu. terharu gilaaa. rasa nak cium sorang2 even ada laki jugak kat situ. muahahaha. aku takkan lupakan sampai bila2.

birthday tahun 2011, aku sedang menjalani PLKN dekat Kem Dusun Minda Resort, Kuala Nerang, Kedah.
sehari sebelum besday aku, aku ada derma darah tapi macam tak success je sebab sedut darah beku. memang banyak polka dot yang nurse tu buat sampai aku da ta tahan da baring kat katil 5 star tu. lepas tu aku da mula sakit2 badan. tepat jam 12 malam, semua wirawati delta datang ke bilik aku dan berperang 'bedak'. bedak?? jadilah sebagai pengganti tepung. hahha. dorang menyanyi lagu happy besday n wira delta ada kat luar nynyi lagi besday jugak sambil dialunkan dengan petikan gitar mereka. walawweh. rasa terharu kejap. malam tu aku memang tidur dengan wanginya sebab dipenuhi bedak. esoknya, komander delta yang cute and hensem tu, nanyi lagu besday sorang2 dia je. pas nyanyi tu dia kata aku comel! *kembang sebentar :) sumpah aku takkan lupakan tu..
birthday tahun 2012?? hum apa agaknya ye? tngok la malam jap g ape yang jadi, k la aku nak tidoo. nangtuk laa pulak. muahahaha <3