♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




serabut jiwaku kacau!!!

Ohh sem 2, aku dihimpit tekanan yang amat dahsyat. Lagi lagi nak dekat final exam ni. sebagai student IT ni, bangun celik bangun tidur memang mengadap laptop la jawabnya. IT dan laptop tak dpat dipisahkan macam lagu sape entah yang nyanyi nye. Haa! Francesca Peter, lagu “bagaikan aur dengan tebing”. Haha. Lbih kurang macam tu laa. Around 2-3 weeks lagi nak final.. nak tau subjek ape??

23/4/2012 - NETWORK FUNDAMENTAL
25/4/2012 - COMPUTER ORGANISATION
26/4/2012 - FUNDAMENTALS OF OPERATING SYSTEM
3/5/2012 - DISCRETE MATHEMATICS
-          PROGRAMMING FUNDAMENTALS

Gerun tak gerun, tu yang aku terpaksa tempuh untuk sem ni. Watlekkk sudaaah. Tapi study tak start lagi.. apa nak jdi la aku ni kan? Aku rasa sem 2 ni aku banyak main la. Bila aku nak start ye? Aku tatau nak start dari mana sebenarnya. Somebody guide me pliss?


Okay. Kite tukar episode berdarah kita. Hahaha. Erm aku dengan Iman plan nak kua buat kali terakhirnya untuk sem ni. Memandangkan sekarang kita dihujung sem, duit pon kering kite pergi teluk intan jela ye sayang. Sem depan kite overnight kat KL plak tauu. Huhu.
i actually tak sabar nak spent time dengan you. memandangkan kita ni kan duduk jauh2. hehehe.
he is my boy. so ada masalah dengan itu? jumpa dengan saya

saya sayang awak sangat2. hampir 6 bulan kita bersama. hope awaklah jodoh saya. amiinn.