♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




Tahap kepercayaan seseorang

hey dude, hari ni nana nak bercakap pasal kepercayaan. apa yang korang paham tentang kepercayaan? kepercayaan adalah sesuatu amanah yang diberikan kepada seseorang untuk dijaga. pada nana, kalau ada yang telah memecahkan kepercayaan yang nana bagi dekat dia, nana akan susah nak mempercayai nya kembali. sebab nana pegang prinsip sekali menipu selama lamanya akan menipu. and nana memang cukup pantang orang menipu nana. especially kalau boyfie kita sendiri yang tipu. memang terasa giler kan? for what dia nak buat macam tu? apa motif yang dia nak sakitkan hati kita?

stop la dari tipu menipu ni!!

well agaknya dah jadi lumrah kaum lelaki kot kalau bab tipu menipu ni. kalau korang tak boleh terima perkataan "menipu", boleh tak korang ni macam bagi banyak alasan. padahal terkandung dalam tu memang elemen menipu. aku merepek? go die. cukuplah kau tipu aku selama ni. kau memang playboy! tolonglah jangan tipu aku lagi. tolong jangan seksa jiwa aku boleh? aku merayu sangat. kalau betul kau sayang aku, kau takkan buat aku macam ni kan? erm, lagi satu aku tak suka kau selalu bagi alasan. macam macam kau tahu tak? ye aku tahu aku tak penting dalam hidup kau, at least kau hargai la aku waktu aku ada ni. lepas ni, andai kata aku pergi dari hidup kau, kau jangan menyesal. keluar air mata darah sekali pun aku takkan terima kau. ada paham?