♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




dedikasi untuk awak :)



awak, kenapa la awak cakap saya macam tu? saya tweet saya tak cakap pasal awak pon. kenapa ye? 
awak rasa awak tweet saya unmensi tweet awak ye?
maaflah awak. awak dah salah faham.
saya dah cakap kan saya cakap pasal jiran saya. 
awak cakap saya terasa pasal tweet2 awak,
tapi kenapa awak pon terasa apa yang saya tweet? 
ada kena mengena dengan life awak ke? takpe la semoga awak berbahagia. saya tak mention pon nama awak.
mungkin tweet kita kebetulan je. time tu pulak tengah bengkek. then saya perasan kawan kawan awak masuk and tweet bagai sampai saya terasa. okay memang terasa. 
even unmensi perasaan tu ada yang awak semua sedang bercakap pasal saya.
saya hater awak? bitch plisss. 
okayy, bagi 10 sebab kenapa saya hate awak? i've no reason why i've to hate you. 
did you stole my boyfriends? no.
did we know each other? no.
why? why? can you give me A reason why i've to do it? no right?
so jangan perasan sangat ada orang hater or stalker. saya tahu awak comel tapi tu bukan lesen untuk awak berbuat sesuka hati awak. saya takde pon kutuk kutuk awak, tapi awak kutuk saya. awak kutuk saya macam awak kutuk Tuhan awak. Sebab Dia yang menciptakan saya macam Dia ciptakan awak. 
okay laaah kalau awak terasa sangat dengan saya, SAYA MINTAK MAAFLAAAAH sebab dah sakitkan hati awak. manusia mana yang sempurna sampai takde buat salah? saya nak terangkan pasal situasi saya kawan awak tak percaya. macam dia ada dengan saya je and boleh bagi tahu keadaan sebenar. badan saiz s ke xl ke tetap manusia yang tak lari dari membuat kesilapan. dekat twitter awak pandai bagi fakta, bagi saranan. apa kata awak aplikasikan kata kata awak tu untuk diri awak sendiri. kan itu lebih better. maaf sekiranya lancang, saya tahu awak dah unfollow twitter saya dan bf awak follow saya. agenda sangat. and saya jugak tahu yang awak unfriend saya di facebook. saya tahu itu. 
saya cuma nak kawan dengan semua, tapi entah laaah orang yang taknak kawan saya.
sebab saya kan tak cantik, mestilah orang taknak kawan.
sebab saya gemuk , tak market la bila jalan dengan saya kan?
takpe saya paham semua itu. saya berkawan dengan orang yang ikhlas berkawan dengan saya. 
siapa diri dia saya tak amik tahu. yang penting dia ikhlas berkawan dengan saya. terima kasih. 
sekali lagi maafkan saya. bukan senang saya nak turunkan ego saya. 
dengan awak terbukak hati untuk saya memulakan permaafan.
maafkan saya :(
terima kasih.