♛ FΔNΔNΔNO ♛
About iolsss

hi uolsss. nama iolss nur farhana, boleh panggil nana je. awok anak jati negeri perak!


Age is just a number

Daisypath Happy Birthday tickers


Tagboard

Moh le kite nyembang



Twitter



Stalker Kesayangan




Hello last semester!




assalammualaikum uolss. waa waa berhabuk sangat ini belog. hmm ekceli iolss pon taktau nak update apa ni. sem lepas (sem 5) busy angat angat dengan final projek nya. yelaah masa sem 5 ni la kita nak plan projek apa kite kene buat, lepas habis fasa plan, fasa analysis menanti. dah habis fasa analysis, fasa design. fasa design la yang paling lama sebab nak design interface sistem kteorang, flow chart, er diagram sebab kami menggunakan database sebagai storage simpanan maklumat, dfd, and banyak lagi. mungkin sebab tu la iolss busy and tak update apa apa pon.

skarang dah sem 6, (insyaallah sem akhir) akan melakukan projek yang dah didesign tu. masuk sem 6 kiteorang ada fasa implement iaitu fasa yang mengkehendaki kita untuk melaksanakan project tersebut. agak berat kerana group iolss buat pasa file hosting. ada guna internet, coding, dan sebagainya. its quite tough ekceli. kiteorang dulu ingat alaa benda ni senang je buat function upload download files. tapi hakikatnya ia tak seperti itu. kami ni kena research balik apa itu hosting. fahaminya dan bertanya dengan lecturer core network macam miss tamil ke puan zaleha sebab supervisor kiteorang more to sistem. sebab tu la dia ajar kitorang database masa sem 3. hikhik,.

apa yang aku harapkan pada semester ini ialah aku nak siapkan projek dengan jayanya dan grad on time tamau extend ke pape. (mintak mintak dijauhkan) .

ni la barisan hosmet, 9 orang kesemuanya yang terdiri daripada (nama fesbuk) Cik Mitchi, Nur Farhana, Cik Yatt, Nur Naqilah, ADibah Anis, Nadiatul Husna, Ain Syah, Nor Lisda, dan yang macam kanak kanak ribena pink yg kat tengah tengah tu namanya Izza Izzati.




Ohh sampai sini saja entry kali ni. Got any problem?